Over Care IQ

Over Care IQ

Bij Care IQ zit zorginnovatie in het bloed. We vertegenwoordigen een breed scala aan expertise, variërend van het ontwerpen en optimaliseren van zorgpaden tot het innoveren en vermarkten van nieuwe medische technologie, van strategisch advies, tot implementatie-ondersteuning en verandermanagement. Waar nodig combineren we onze uitgebreide ervaring met de complementaire vaardigheden van onze netwerkpartners.

Ons team

André van Est

André van Est is ondernemer en zorgprofessional, met meer dan 35 jaar ervaring in het innoveren van medische technologie en patiëntenstromen.

Andre is een actief pleitbezorger van lean six sigma en value-based healthcare, en ondersteunt zorgverleners bij operationele uitdagingen. Hij geniet van de toewijding van mensen als ze echt betrokken zijn bij het innovatieproces.

Frits van Krieken

Frits van Krieken is een ondernemer en zorginnovator, die al meer dan 40 jaar samenwerkt met medische technologische bedrijven en zorgverleners.

Met zijn brede ervaring op het gebied van people en business management, dringt Frits al snel door tot de bodem van de uitdagingen van het klinische zorgpad. Hij vindt het leuk om mensen en methoden te ontwikkelen en verschillende disciplines en culturen te overbruggen.

Joris van den Hurk

Joris van den Hurk is een ondernemer en business manager met meer dan 25 jaar ervaring in de halfgeleider- en medtech-industrie.

Gedurende zijn internationale carrière heeft Joris ondernemende, klantgerichte teams geleid tot bedrijfsgroei en winstgevendheid op gebieden variërend van strategie en marketing, tot innovatie en commercie.

Onze partners

Ximius B.V. 

Projecten en IT-oplossingen voor capaciteitsmanagement in ziekenhuis en langdurige zorg.

KplusV

Bedrijfsconsulting en -services voor vraagstukken die er maatschappelijk en economisch toe doen.

Thinc Healthcare

helpen innovatieve (startende) bedrijven bruikbaarheid, haalbaarheid en vroege kosteneffectiviteit van hun zorginnovaties aan te tonen.